Dll Lataus

Elisa Yrityksille

Tarvitset ainoastaan muistitikun jossa on vähintään 8 gigatavua tilaa. Muistitikku täytyy formatoida eli tyhjentää, joten varmista lavasofttcpservice.dll ettei se sisällä tarpeellisia tiedostoja. Windows 11 asentuu uudelleenkäynnistyksen yhteydessä eikä vaadi lisää toimia sinulta. Muutaman minuutin kuluttua pääsetkin jo nauttimaan Windows 11 antimista. Jos löydät jonkun yllä olevista nimityksista ja se on ’Disable’ tilassa, aseta se ’Enable’ tilaan ja tallenna muutokset. Jos TPM löytyy ja on jo aktiivinen, voit tarkistaa sen version TPM-valmistajan tiedot laatikosta. Jos määritysversio 2.0 tai uudempi, on kaikki kunnossa.

  • Voin lähes varmuudella sanoa että nyt on osuttu kultasuoneen.
  • Pelin asennusfolderissa on videos folderi, jossa olevat videotiedostot voi poistaa jos haluaa skipata introvideon/pienentää pelin kokoa.
  • Sitä ennen yksikään pelaaja ei voi kuitenkaan siirtää varallisuutta toisille ennen kuin tarvittava päivitys julkaistaan.

Nyt sitten suurin pelko on tuo yksinpeli kampanja. Onko siinä pelattavuus ja grafiikka tällä tasolla? Nyt Quality-modessa ruutu välkkyi jo valikoissa. En ole koskaan pelannut Quality-modella enkä pelaa.

Lue Myös

Harmittaa vaan, että co-op campaign tulee vasta myöhemmin joten mahdollisesti joutuu odottelemaan vielä pitkään, että pääsee pelaamaan. Toivottavasti on jemmattu tuo original Craig jonnekin pelin maailmaan huippu jäbä.

mitä windows päivitys tekee

Uusi tarinallinen CGI-traileri tuli myös tänään. Vihdoin pelin markkinointi on kunnolla alkanut. Hype pelin suhteen alkaa olemaan todella kova. Aiemmista Haloista poiketen moninpeli tukee olemaan Ilmainen (free-to-play).

Tarkista Itse: Microsoft Julkaisee Uuden Windows 11

FPS voisi olla toki korkeampi kun pyöri koko ajan siinä hujaklilla muttei kuitenkaan romahdellut ryzen 3600 ja rtx 3060ti setillä. Eiköhän tämän kanssa jälleen aikaa saa kulumaan. Ajurit korjaavat myös havaittuja ongelmia ja bugeja. Korjaus luvataan muun muassa DayZ-peliä riivanneisiin suorituskykyongelmiin sekä tökkimiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close